2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Esnasında Konstrüksiyonlması Gerekenler Yangın sırasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin mirlangıç aşamasında kontrol edilmesini sağlayan güvenlik ipuçları

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sadık yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun kızılınması sinein en önemli adımdır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın Yangın Kapısı bir berkndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini hapsetmek veya olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve deprem afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın bireyını kurtardığında henüz yavuz anlaşılacaktır.

CMD Maden; nitelikli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Ezelî bünyelarda ve yangın merdiveni yerı dar olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page